TURNEUL CAMPIOANELOR 2014: MARIA SHARAPOVA, ELIMINATĂ din GRUPE la SINGAPORE, după ce a pierdut un set cu AGNIESZKA RADWANSKA

Maria Sharapova a fost eliminată dramatic de la Turneul Campioanelor 2014, după ce a pierdut un set în meciul de vineri jucat cu poloneza Agnieszka Radwanska.

Vezi și: Situație incredibilă pentru Simona Halep la Turneul Campioanelor! Nimeni nu s-ar fi gândit la asta

Rusoaica avea nevoie de o victorie în două seturi în ultimul meci jucat în Grupa Albă de la Singapore, pentru a mai spera să obțină o calificare in extremis în semifinalele de la Turneul Campioanelor 2014. Și a fost extrem de aproape să o reușească, însă poloneza Agnieszka Radwanska a avut o revenire de senzație și a trimis-o acasă pe Maria Sharapova încă din faza grupelor.

Rusoiaca de pe locul 2 WTA a câștigat primul set în fața polonezei cu 7-5 și a condus cu 5-1 în al doilea. Mai mult, Sharapova a avut trei mingi de meci, pe care le-a irosit însă! Agnieszka Radwanska a revenit incredibil și s-a impus la tie-break în actul secund, împingând partida în set decisiv, care încă se joacă la ora redactării acestui articol.

Pentru a se califica în semifinalele de la Singapore, Maria Sharapova avea nevoie de o victorie în două seturi cu Radwanska, cumulată cu un succes tot în două seturi obținut de daneza Caroline Wozniacki în ultima partida din Grupa Albă, împotriva Petrei Kvitova.

Citește și: Americanii pun presiune pe Simona Halep și o acuză de BLAT

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel