TURNEUL CAMPIOANELOR 2014: SIMONA HALEP a dezvăluit secretul victoriilor de la SINGAPORE, cu SERENA WILLIAMS și EUGENIE BOUCHARD

SIMONA HALEP, TURNEUL CAMPIOANELOR 2014. Simona Halep a dezvăluit, joi, cum a ajuns să câștige de o manieră categorică primele două meciuri de la Singapore, cu Eugenie Bouchard și Serena Williams.

SIMONA HALEP, TURNEUL CAMPIOANELOR 2014. Românca a declarat că joacă fără presiune de la Turneul Campioanelor 2014 și a dezvăluit că a muncit din greu pentru a-și îmbunătăți serviciul înaintea competiției de la Singapore.

Vezi și: TURNEUL CAMPIOANELOR 2014: Simona Halep s-a calificat în semifinalele turneului de la Singapore

SIMONA HALEP, TURNEUL CAMPIOANELOR 2014. "Am avut o perioadă dificilă înaintea acestui turneu şi am spus că vreau să lucrez la serviciu, pentru că la Beijing nu m-a ajutat prea mult. Am muncit din greu, în fiecare zi, cam 20 de minute numai la serviciu.

SIMONA HALEP, TURNEUL CAMPIOANELOR 2014. Pot să spun că joc aici aşa cum am făcut-o la French Open, fără presiune, fără aşteptări. Pentru că dacă mă aştept la ceva, corpul meu se încordează foarte mult şi nu pot juca.

SIMONA HALEP, TURNEUL CAMPIOANELOR 2014. Am venit aici să o iau meci cu meci şi să văd cât de departe pot ajunge, dar acum este unul dintre cele mai bune turnee din acest an pentru mine. Sunt bucuroasă de mine şi vreau să profit de acest moment", a spus Simona Halep pentru site-ul WTA, potrivit gsp.ro.

Citește și: Când joacă Halep ultimul meci din grupă la Singapore, cu Ivanovic

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel