Traian Băsescu, amendat pentru o poartă vopsită

Sursa foto: Adevarul
Sursa foto: Adevarul

Poliţia Locală a aplicat, marţi, o amendă de 4.000 de lei filialei Timişoara a PMP, pentru o poartă metalică vopsită în verde. Amenda va merge la liderul partidului, Traian Băsescu, a declarat Marius Dugulescu, preşedintele PMP Timişoara și candidat la funcţia de primar al muncipiului.

Liderul PMP Timişoara a fost vizitat în urmă cu o zi de poliţiştii locali, care au completat un proces verbal pe motiv că "s-a intervenit fără autorizaţie la un monument istoric", scrie adevarul.ro. Mai exact, Marius Dugulescu a fost cel care a cerut vopsirea porţii metalice a clădirii în care se află filiala locală a partidului, întrucât era măzgălită de graffiti. PMP a fost amendat cu 4.000 de lei, spre surprinderea lui Dugulescu.

"În niciun caz această uşă de tablă nu are valoare istorică. Este o poartă banală, care arăta foarte urât înainte. Vă invit să vedeţi cum arată şi cum este întreţinută de Primărie această clădire istorică. Sute de turişti trec zilnic prin faţa acestei clădiri, care numai de protejarea patrimoniului nu are parte. Noi însă am fost amendaţi pentru că am vopsit o uşă. Amenzile pe care le-am primit pentru panourile din staţiile de troleibuz au fost pe numele lui Traian Băsescu, preşedinte partidului la nivel naţional. Şi această amendă merge tot la Băsescu", a declarat Marius Dugulescu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel