Sorin Oprescu cere să se confrunte cu denunțătorii. Mesaj din arest

Primarul suspendat al Capitalei, Sorin Oprescu, cere să se confrunte cu denunțătorii săi. 

Luni dimineață, avocații primarului suspendat al Bucureștiului vor depune la DNA solicitarea pentru o confruntare cu denunțătorii din dosar. Mai mult, apărătorii lui Sorin Oprescu susțin că starea de sănătate a acestuia s-a agravat. Luni, când vor depune cererea de confruntare, apărătorii primarului suspendat vor cere eliberarea acestuia pentru a continua investigațiile medicale. 

"După cum știți, confuntările durează, există o perioadă foarte lungă de analiză 2013 - septembrie 2015 deci aproape doi ani de analiză și sigur era nevoie ca Sorin Oprescu să fie stabilizat fizic si psihic. Din acest punct de vedere am amânat depunerera oricăror solicitări, vă asigur însă că luni dimineața colega mea le va depune la DNA", a declarat Alexandru Chiciu, potrivit b1.ro

Avocatul lui Sorin Oprescu a adăugat: "Sorin Oprescu a spus un lucru pe care nu fac decât să-l transmit - este impresionat de sprijnul și modalitatea în care toți factorii decidenți l-au înconjurat în această perioadă. Sprijnul de care a beneficiat în această perioadă". 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel