Situație gen Club Colectiv. Vi se pare că a exagerat mergând la Poliție?

O tânără din București a reclamat la Poliție un incident din Music Club. Acesta este situat la subsol, nu are decât o ieșire, iar 50 de oameni au rămas blocați minute în șir în club, pentru că ușa nu funcționa. Bodigardul localului a luat-o în râs, a scris Sonia Ciocan pe o rețea de socializare. Tânăra își întreabă prietenii de pe Facebook dacă a exagerat mergând la Poliție.

“Nu mai trec nimic cu vederea, nu trec cu vederea ca am fost inchisa intr-un club din subsol fara iesire, fara geamuri timp de 15 minute. 15 minute? Putin? HAHAHAHA domnule bodyguard/manager, super amuzant! Cat a durat toata tragedia din Colectiv? HAHA ce amuzant! Sesizati orice nu este in regula, eu una m-am saturat de atatea cacaturi si nedreptati! Voua vi se pare ca exagerez?! Mie nu”, precizează Sonia Ciocan în scrisoarea citată de site-ul Rețeaua de știri.

“Iesirea principala era inchisa. Tin sa mentionez ca acest club este intr-un subsol. Drum pana la bodyguard sa ii zici ca nu ai cum sa iesi (coborat pe scari), bodyguardul zice ca trebuie sa dai de manerul de la intrare intr-un anume fel. Drum pana sus sa dai de manerul de la intrare intr-un anume fel. Drum pana jos sa ii zici ca nu merge. Bodyguardul urca sus sa ne arate cum se deschide usa. Evident ca nici el nu a reusit sa deschida usa pentru ca USA ERA BLOCATA. Drum pana jos la iesirea de urgenta care de asemenea era inchisa cu cheia!!!!!!!! Eu m-am crizat, am tipat si am plans stringand ca nu e normal asa ceva. Bodyguardul rade de mine. Il rog sa vorbesc cu managerul sau cineva care era in charge. Bodyguardul imi zice ca el e managerul si rade in continuare de mine. HAHAHA sunt inchisa la subsol, intr-un loc cu doua iesiri inchise, fara geamuri. HAHAHA. Pana la urma cineva din exterior reuseste sa intre pe usa principala. (cam aproximativ 15 minute, noi eram in jur de 50 oameni in club)”, scrie Sonia Ciocan pe reţeaua de socializare. Reprezentanții clubului au recunoscut incidentul, scrie Rețeaua de știri, cerându-și scuze pentru situație. Ei susțin că în 15 ani, de când funcționează clubul, este prima dată când se întâmplă așa ceva.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel