Rareș Bogdan spune ce s-a întâmplat înainte ca Traian Băsescu să vină la Realitatea TV

După ce Traian Băsescu a spus că Octavian Hoandră i-a zis, vineri seară, că este posibil ca Rareș Bogdan să vină și el în platoul emisiunii, acesta din urmă i-a dat o replică fostului președinte.

VEZI ȘI: Rareș Bogdan, DEZVĂLUIRI despre Băsescu. Ce a spus jurnalistul fiind "obligat să vorbească"

Rareș Bogdan a făcut o clarificare spunând că nu avea de gând să vină la Realitatea TV și a explicat cum s-au desfășurat, de fapt, lucrurile.

"Ca să fie clar: NU am dorit să întru în emisiune, până la 20:10 știam că intră Băsescu pe telefon (eu am plecat de la Snagov la 20:34, după îndelungi insistente), am înțeles că pe colegul Tavi l-a anunțat la oră 19:30 că dorește să își apere mandatele, după ce acesta i-a trimis un SMS joi la prânz, spunându-i că așteaptă și poziția să privitoare la cele două mandate în care a condus România, adică tema emisiunii 'Realitatea Românească' de vineri seară.

Am ajuns la Realitatea după ce mi-am lăsat fiul acasă, la 21:42, și NU am dorit să întru în studio deoarece AM SOLICITAT foarte clar și chiar pe un ton radical să fie scoși la pauză publicitară de la oră 21:53 domnii Coșea, Poenaru și colegul Iulian (cu primul și ultimul m-am oferit eu să vorbesc pentru a le explica de ce e mai bine așa).

Am spus clar, am venit, mi-am stricat seara, dar nu doresc să întru în studio alături de ceilalți din platou deoarece am considerat că dă impresia de "haită" și Băsescu se va victimiza.

Cererea mea a fost ca în emisiune să rămână moderatorul, Tavi, și colegul Costi Rogozanu, alături de mine și invitatul Traian Băsescu. Am fost acuzat de "vedetism" și am fost somat să încetez cu cererile absurde... Restul e can-can și rămâne pentru iubitorii de istorie contemporană... emoticon smile Noi și voi să fim sănătoși, restul e trecător", a transmis jurnalistul Rareș Bogdan.

VEZI ȘI: Traian Băsescu, atac la Rareș Bogdan după interviul de la Realitatea TV

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel