Prima victimă a lui Băsescu de la Antena 3

Președintele Traian Băsescu pare că a făcut prima victimă de la Antena 3. Unul dintre cei mai importanți prezentatori ai postului tv a anunțat că s-ar putea retrage.

Radu Tudor s-a declarat marți revoltat de discursul lui Traian Băsescu și a anunțat că se gândește să nu mai apară în nicio emisiune până la finalul actualului mandat prezidențial.

Citește și: Băsescu, atac dezlănțuit la Gabi Firea: Șantajistă de profesie. Femeia asta poartă ghinion oricărui bărbat

"Eu cochetez cu ideea de a nu mai participa la nicio emisiune, până la 21 decembrie, pentru că sunt obligat ca jurnalist să-l bag în seamă pe acest boschetar politic. 

(...) Nu mai vreau, nu mai pot, m-am săturat și să-i văd fața. Nu mai suport să-i aud vocea, cu atât mai puțin nu mai pot tolera ca jurnalist să văd că la televiziunea mea atât de dragă, la care lucrez, împreună cu toți prietenii și colegii mei, să-l văd pe acest individ transmis zeci de minute. 

(...) Nu pot să rămân indiferent la această poveste și să știu că în loc să-mi facă plăcere să vin la o emisiune zilnică la Antena 3, să fiu obligat seară de seară să bag în seamă mizeriile acestui individ. Vreau să-l ignor și vreau să știu că mâine, dacă se poate, să fie 21 decembrie și toată țara asta să scape de această mare pacoste, de acest Barabas", a spus Radu Tudor, în emisiunea "La ordinea zilei", de la Antena 3. 

Vezi și: Radu Tudor îl numește ”boschetar politic” pe Băsescu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel