Urmărește emisiunea live


Radu Tudor îl numește ”boschetar politic” pe Băsescu

Jurnalistul Radu Tudor a vorbit marți în termeni extrem de duri despre președintele Traian Băsescu, pe care l-a numit în repetate rânduri ”boschetar politic”, după declarația politică de la Palatul Cotroceni.

„Eu te-aș ruga în calitate de coleg la emisiune și în calitate de prieten vechi, te rog frumos să o valorifici cât se poate de mult pe Gabriela Vrânceanu Firea și să nu mă pui în postura de a comenta și de a analiza ceea ce spune acest boschetar politic. Este sub demnitatea mea de jurnalist, este sub demnitatea mea de cetățean român, ca acest individ care vorbește și se comportă ca un boschetar politic să mai poată fi luat în seamă.

Mă doare faptul că această televiziune, la care țin atât de mult, îl difuzează pe acest boschetar politic și pentru audiența cea mai mare dintre toate televiziunile de știri, acest personaj profită. Ar merita, din punctul meu de vedere, dacă spune ceva cât de cât în limitele stabilității psihice să fie difuzat 30 de secunde sau un minut la un buletin de știri”, i-a spus Radu Tudor colegei Dana Grecu, în emisiunea „La ordinea zilei”, de la Antena 3.

”(...) Nu mai vreau, nu mai pot, m-am săturat de dejecțiile lui, de mizeriile lui, de instabilitatea lui. 

(...) Ar trebui să existe un avertisment, așa cum există la filmele pentru adulți, așa cum există la imaginile șocante, așa cum există la accidentele mortale, așa cum există la toate imaginile șocante, care pot afecta emoțional pe cineva, când e transmis Traian Băsescu, să avem acolo un avertisment: imagini și vorbe care vă pot afecta emoțional, care vă pot destabiliza emoțional și psihic. Vreau să-l ignor, și mâine, dacă se poate, să fie 21 decembrie și toată țara să scape de această pacoste, de acest Barabas”, a continuat jurnalistul.

De asemenea, Radu Tudor a intervenit în timp ce vorbea Petre Roman: ”Dacă nu l-am difuza noi, ar vorbi la el în pungă acolo, de aurolac”.

Vezi și: Băsescu, atac dezlănțuit la Gabi Firea: Șantajistă de profesie. Femeia asta poartă ghinion oricărui bărbat

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel