Protest la Constanța, după aproape doi ani de la incendiul din clubul Beirut

Şedinţa Consiliului Local Municipal (CLM) Constanţa a fost suspendată, vineri, timp de circa zece minute, în urma unui protest al câtorva tineri care le-au cerut consilierilor locali, printre altele, explicaţii cu privire la incendiul petrecut în 2014 în clubul constănţean Beirut, când trei dansatoare au murit, şi la faptul că trotuarele din centrul oraşului sunt ocupate de terase, iar pietonii sunt nevoiţi să circule pe carosabil.

'Accident 20 de luni. Beirut. Zero vinovaţi. Corupţia ucide', scria pe un banner pe care protestatarii l-au afişat.

'Cineva trebuie să răspundă, aţi nenorocit oraşul, sunteţi nişte catastrofe, terminaţi cu cei 50.0000 de pachetari (n.r. - pensionarii care primesc gratis de la municipalitate, de opt ori pe an, pachete cu alimente)', li s-au adresat tinerii consilierilor municipali, citează Agerpres.

După ce preşedintele şedinţei CLM le-a spus protestatarilor să adreseze în scris administraţiei locale nemulţumirile pe care le au, aceştia au fost scoşi din sala de şedinţă cu ajutorul agenţilor de pază.

Referitor la protest, primarul interimar al Constanţei, Decebal Făgădău, a spus că nu este adeptul unei astfel de forme de dialog.

'E un lucru firesc. Nu sunt adeptul acestei forme de dialog, trebuie să recunosc, dar mă bucur că există din ce în ce mai des voci ale societăţii civile care vin să sancţioneze ceea ce nu este în regulă, fie că vorbim despre oraş, fie că vorbim despre ţară', a declarat Făgădău, la finalul şedinţei CLM. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel