Pavel Abraham: Dosarul lui Mircea Băsescu, în pericol. Dacă se schimbă declarațiile?

Avocatul clanului de interlopi din jurul lui Bercea Mondial, Pavel Abraham, a atras atenția asupra elementului-cheie care poate arunca în aer dosarul lui Mircea Băsescu. Fratele președintelui Traian Băsescu a fost, miercuri, eliberat din penitenciar. El continuă să fie arestat, dar la domiciliu. 

"Cercetarea nu e foarte corectă şi poate fi pusă în pericol ancheta. Ce se întâmplă dacă se schimbă declaraţiile?", având în vedere faptul că Mircea Băsescu şi Marian Căpăţână au fost eliberaţi, a avertizat Pavel Abraham, miercuri, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3.

Avocatul Pavel Abraham a adăugat că "s-a dat încă o palmă justiţiei print-o hotărâre care n-a ţinut cont de ce se întâmplă în prezent". 

"Vi se pare potrivit ca între doi cetăţeni, unul care recunoaşte faptele şi unul care neagă, că Mircea Băsescu minte - n-am nimic cu el personal, dar minte - să fie amândoi în libertate, în contextul în care ultimul l-a trimis pe primul s-o mituiască pe Izaura cu 20.000 de euro?", a întrebat avocatul Pavel Abraham.

SONDAJ catastrofal. Spulberă calculele politice

Curtea de Apel Constanţa a decis, miercuri, ca Mircea Băsescu să fie judecat în arest la domiciliu.  Aceeaşi decizie a fost luată şi în cazul lui Marian Căpăţână, judecat în acelaşi dosar.

Mircea Băsescu este acuzat că ar fi luat o mită de 250.000 de euro de la fiul lui Bercea Mondial pentru a-l interveni la judecători în vederea unei soluții favorabile în dosarul în care Bercea era judecat pentru tentativă de omor, după ce și-a înjunghiat un nepot. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel