Radu Tudor: Pavel Abraham, noua țintă a lui Traian Băsescu

Jurnalistul Radu Tudor susține, într-o postare pe blogul personal, că președintele Traian Băsescu a trasat, în cel mai recent interviu al său, noi comenzi justiției, apreciind, totodată, că "noua țintă" a șefului de stat ar fi avocatul Pavel Abraham.

Președintele Traian Băsescu a oferit, marți, un interviu la "Adevărul Live". Analizând o parte a afirmațiilor făcute de către Traian Băsescu, Radu Tudor semnalează că șeful statului "încalcă grav Constituția" și "intuiește, fără a greși prea mult" cine este "noua țintă a lui Băsescu". 

"Intr-un interviu dat ziarului Adevarul, omul politic Traian Basescu, cel care numeste procurorii si judecatorii, traseaza noi comenzi justitiei : "Sistemul e ingenuncheat, problema e cine ii taie capul? Cind ma refer la sistem, vorbesc de oameni din generatia Abraham, Voiculescu, Catalin Voicu, Mitica Iliescu, nu ma refer la generatia de politicieni tineri care au invatat naravurile proaste. Ei sint o continuare oarecum inocenta, chiar daca corupta. Ei nu sint insa sistemul vechi, ei sint noua generatie de oameni corupti. Trebuie tratati fara menajamente de institutiile statului".

Citește și Bercea Mondial-Traian Băsescu. Pavel Abraham anunță imagini distrugătoare pentru Traian Băsescu

Toti cei mentionati de Basescu au fost executati la comanda lui, cu exceptia unuia singur : Pavel Abraham. Anteprinuntarea lui Basescu in privinta faptului ca generalul este corupt (fara vreo condamnare) e o incalcare grava a Constitutiei. Dar cine sa ia masuri?

Putem intui fara sa gresim prea mult ca generalul Abraham, fost sef al Politiei Romane si secretar de stat in MAI, este deja o tinta pentru Basescu. Probabil ca un act de razbunare in cazul Bercea-Basescu, in care s-a dovedit ca fratele presedintelui Romaniei a luat mita de la interlopi sa-i scape de justitie pe acestia" a scris, marți, pe blogul personal, Radu Tudor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel