Bercea Mondial-Traian Băsescu. Pavel Abraham anunță imagini distrugătoare pentru Traian Băsescu

Avocatul lui Bercea Mondial, Pavel Abraham, a declarat, la România TV, că al său client ar avea fotografii și înregistrări cu președintele Traian Băsescu în ipostaze jenante, la Craiova. 

"Clientul meu mi-a precizat să fac o trimitere publică referitor la întâlnirea domnului Sandu Anghel cu Traian Basescu la Craiova, în care face trimitere la ipostaze care l-ar pune într-o situaţie jenantă pe preşedinte. Mi-a spus că are imagini, am înţeles că este vorba de fotografii sau chiar înregistrări. La întâlnirile cu Sandu Anghel, mi-a spus să amintesc public trei lucruri: întâlnirile de la Craiova, una sau două, întâlnirea de la Gara de Nord cu Bebe Ionescu şi sustragerile de petrol şi de fier vechi de la Constanţa. S-au obţinut bani care au ajuns la Mircea Băsescu, cu destinaţia Traian Băsescu. Spunea că dacă preşedintele va avea un răspuns în această direcţie, el va face prezenta contraprobele pe care le are", a declarat Pavel Abraham, avocatul lui Bercea Mondial.

"Sandu Anghel mi-a făcut trimitere la unele situaţii de acest fel, nu am nicio dovadă. Nu ar fi bine să pun preşedintele într-o asemenea situaţie, cel puţin până nu apar probele", a mai spus avocatul Pavel Abraham. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel