NOUĂ LOVITURĂ pentru sportul românesc. Au fost depistați pozitiv

La doar câteva ore după ce s-a anunțat că Lucian Bute a boxat dopat, a apărut și o veste potrivit căreia toți componenții loturilor României de kaiac canoe au fost depistați pozitiv cu meldonium, la un control anti-doping.

Leonid Carp (caiac simplu și caiac dublu), Andrei Ştefan Strat (canoe dublu), Elena Meroniac (kaiac dublu) și echipajul de canoe 4 format din Traian Neagu, Cătălin Turceag, Daniel Burciu și Petruș Gavrilă sunt sportivii care au picat controlul anti-doping. Cu toții obținuseră calificări la Jocurile Olimpice 2016, dar le-au pierdut, după acest moment.

Alţi sportivi români importanţi au fost în acest an depistaţi pozitiv. Ultimul caz celebru este cel al lui Lucian Bute, însă el a fost doar vârful aisbergului.

Mihai Donisan, care obţinuse calificarea la JO, la săritura în înălţime (2,29 metri) şiClaudia Ştef la 20 km marş (timp de 1:34.31 ore) se alăturaseră în mai altor două sportive care au fost depistate pozitiv cu meldonium: atleta Mirela Lavric şi biatlonistaEva Tofalvi, scrie Realitatea.net.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel