Simona Halep, prima reacție în cazul de dopaj al Mariei Sharapova

Simona Halep, prezentă la Indian Wells, a oferit o primă reacție în legătură cu scandalul de dopaj în care este implicată sportiva din Rusia, Maria Sharapova.

Rugată să comenteze ştirea momentului, conform căreia Sharapova a luat constant în ultimii ani Meldonium, substanţă aflată pe lista medicamentelor interzise, Simona Halep, extrem de elegantă în exprimare, a lăsat să se înţeleagă că la acest nivel nu poţi să iei medicamente în necunoştinţă de cauză. 

"Este un moment dificil pentru sport în general şi în special pentru tenis, puţin dezamăgitor. Întotdeauna când iau ceva, mă îndrept către specialişti să văd dacă totul e în regulă. Dacă iei ceva, trebuie să verifici cu atenţie înainte", a declarat Halep, scrie digisport.ro.

Maria Sharapova a dezvăluit, luni, că a fost depistată pozitiv în urma unui control antidoping efectuat în timpul Openului Australiei. Campioana rusă a explicat că a fost depistată pozitiv la meldonium, un medicament inclus pe lista produselor interzise începând cu data de 1 ianuarie 2016.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel