Monica Macovei, candidatură independentă? Robert Turcescu insistă

Europarlamentarul PDL Monica Macovei și secretarul general al PDL, Gheorghe Flutur, au avut un schimb de replici dur în emisiunea lui Robert Turcescu. 

Într-o intervenție telefonică la B1 TV, Monica Macovei a insistat cu privire la trecerea numelui său pe lista PDL pentru Președinție. Dacă inițial dialogul a fost purtat între Robert Turcescu și Monica Macovei, în discuția a intervenit și Gheorghe Flutur, care i-a dat un răspuns europarlamentarului PDL. Dialogul a dus la un schimb de replici tăioase. În vreme ce Flutur a spus că subiectul este închis, Macovei a întrebat dacă încurcă parteneriatul. 

VEZI mai mult: Monica Macovei-Gheorghe Flutur, discuție halucinantă: Ce-i așa de greu?

Jurnalistul Robert Turcescu a insistat însă la europarlamentara Monica Macovei, sugerând posibilitatea unei candidaturi independente în cazul în care nu va fi trecută pe lista PDL: 

Robert Turcescu: Doamna Macovei, poate domnul Flutur nu vrea să...deși a răspuns: nu vă vor băga în nicio măsurătoare PDL plus PNL. Și atunci revin la întrebarea inițială: ce să mai amânăm..

Monica Macovei: Știți că eu sunt determinată și hotărâtă. Eu voi cere tot timpul, până se termină această măsurătoare care încă nici nu a început, să fiu introdusă în măsurătoare. Poate că cineva se deșteaptă și vede că e bine pentru toată populația României, pentru toată dreapta din România, și mă refer la electorat, să fie cât mai mulți. Și repet: nu numai eu, orice altă persoană cu șanse. Dacă vrem să câștigăm războiul, repet, trebuie să schimbăm generalul pentru că este o altă realitate, nu mai e vorba doar de un partid.

Robert Turcescu: Sunteți foarte hotărâtă să vă asumați o astfel de candidatură?

Monica Macovei: Am spus că voi cere în continuare să fiu inclusă, v-a spus domnul Flutur că nu a început acest program.

Robert Turcescu: Doamna Macovei, dar....

Monica Macovei a arătat, însă, prin  răspunsul său, că se luptă, în primul rând pentru a fi inclusă pe listele PDL: "Stați o secundă, eu nu am fost niciodată invitată la nicio negociere. Și nici nu mi s-a spus ce s-a întâmplat la negocieri. Da, știu că măsurătoarea se face începând cu 1 august că am auzit din declarații publice, o aud și în seara asta. Ca atare, dacă se face de la 1 august și suntem în 21 iulie, care e problema până la 1 august? De ce nu pot fi inclusă și eu și alții care au șanse?". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel