Turcescu se plânge pe Facebook: Sunt în concediu. Lăsați-mă în pace!

robert-turcescu-10-bogdan-stamatin
robert-turcescu-10-bogdan-stamatin

Robert Turcescu a postat un mesaj pe Facebook în care se laudă că ”sute” de fanii îi spun să ”treacă la treabă” pentru că ”Ponta crește în sondaje”. În același timp, jurnalistul se plânge că astfel i se strică concediul.

Deși spune că primește sute de mesaje, postarea de pe Facebook a primit doar puțin peste 80 de like-uri.

”Am primit sute de mesaje din categoria "Robert Turcescu, Turcescule, nea Robert, domnu' Turcescu samd, treci/treceti la treaba, hai la emisiune, creste Ponta in sondaje, e jale, arde tara, lasa dreaq concediul ca e nenorocire!". Le citesc cind amuzat, cind cu tristete. Mai oameni buni, daca aveti impresia ca un ziarist, doi, noua, salveaza tara inseamna ca problema e la voi, nu la mine.

VEZI ȘI: Răspunsul lui ROBERT TURCESCU, după ce OANA STANCU l-a dat în judecată

Eu sint in concediu cam o luna jumatate, doua, in fiecare an (vara + iarna). In rest, imi fac meseria, votez, ma comport cit de responsabil pot si stiu eu, cetatean al acestei tari fiind si... cam asta e tot ce pot face. Dar voi? Tot cu telecomanda, tot cu telecomanda? O iesire la vot, ceva? O incercare de a-i convinge pe cei din jur ca ar trebui sa voteze? O lepadare de lehamite? N-aveti cu cine sa votati, ziceti? Atunci lasati-ma in pace, sa-mi tihneasca si mie concediul, eu am gasit de fiecare data cu cine sa votez! Si stiu si anul acesta pe cine o sa pun stampila. Ne vedem pe 1 septembrie!”, a scris Robert Turcescu pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel