Răspunsul lui ROBERT TURCESCU, după ce OANA STANCU l-a dat în judecată

Robert Turcescu a răspuns pe blogul său, după ce Oana Stancu l-a dat în judecată.

Robert Turcescu a scris că afirmațiile sale la adresa jurnalistei Oana Stancu „se încadrează în limitele legitime ale libertății de exprimare, reprezentând expresia unor opinii personale privind anumite situații de fapt, care au la baza elemente identificate în spațiul public, și care, de altfel, nu au fost niciodată contestate public de către dumneavoastră".

„Invocarea unui pretins prejudiciu determinat de aceaste afirmații o consider neîntemeiată și nejustificată având în vedere atât conținutul postării realizate cât și calitatea dumneavoastră de jurnalist la postul de televiziune Antena 3, implicat în numeroase subiecte publice și politice, în cadrul cărora v-ați susținut inclusiv opiniile personale", a mai adăugat Robert Turcescu, pe blogul său.

VEZI ȘI: Mircea Badea şi Mihai Gâdea, planuri pentru Preşedinţie

„În ceea ce privește solicitarea prin care îmi interziceți publicarea pe viitor a informațiilor care fac referire la persoana dumneavoastră o consider formulată cu evidentă rea-credință, reprezentând întocmai încălcarea unei libertăți fundamentale. Bineînțeles că decizia de a mă acționa în instanță vă aparține, urmând ca în cadrul procesului ce urmează a se desfășura să fie analizat dreptul meu constituțional de a formula și de a susține opinii personale pornind de la elemente concrete, de la informații publice și de la situații de fapt dezbătute și susținute în spațiul public", a încheiat Robert Turcescu.

Jurnalista Oana Stancu îl dă în judecată pe jurnalistul Robert Turcescu. Motivul este o postare scrisă de jurnalistul de la B1 TV pe blogul său.

"Îl acţionez în judecată pe Robert Turcescu pentru afirmaţiile de pe blogul acestuia. Nu e vorba numai de faptul că niciun cuvânt nu e adevărat, dar este vorba de un atac absolut mizerabil la adresa mea şi a familiei mele. Îl dau în judecată convinsă fiind că instanţa îl va obliga să retragă afirmaţiile făcute, să ceară scuze publice şi să plătească daune morale. Este absolut de nepermis. Nu este niciun cuvânt adevărat. Este doar o invenție mârșavă. Vom merge în instanță și vreau să-l văd cum se va apăra pentru invențiile scrise la adresa mea", a spus Oana Stancu, la Antena 3.

VEZI ȘI: Oana Stancu îl dă în judecată pe Robert Turcescu

Jurnalistul Robert Turcescu și-a canalizat eforturile în scrierea, pe blogul său, a mai multor articole despre jurnaliștii Antenei 3 și Dan Voiculescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel