Oana Stancu îl dă în judecată pe Robert Turcescu

Jurnalista Oana Stancu îl dă în judecată pe jurnalistul Robert Turcescu. Motivul este o postare scrisă de jurnalistul de la B1 TV pe blogul său. 

"Îl acţionez în judecată pe Robert Turcescu pentru afirmaţiile de pe blogul acestuia. Nu e vorba numai de faptul că niciun cuvânt nu e adevărat, dar este vorba de un atac absolut mizerabil la adresa mea şi a familiei mele. Îl dau în judecată convinsă fiind că instanţa îl va obliga să retragă afirmaţiile făcute, să ceară scuze publice şi să plătească daune morale. Este absolut de nepermis. Nu este niciun cuvânt adevărat. Este doar o invenție mârșavă. Vom merge în instanță și vreau să-l văd cum se va apăra pentru invențiile scrise la adresa mea", a spus Oana Stancu, la Antena 3. 

Jurnalistul Robert Turcescu și-a canalizat eforturile în scrierea, pe blogul său, a mai multor articole despre jurnaliștii Antenei 3 și Dan Voiculescu. 

VEZI și: Bercea-Băsescu. Striblea îi desființează teoria lui Turcescu

Oana Stancu a declarat, la Antena 3, că face această plângere convinsă că instanța va lua măsuri. Jurnalista îi cere lui Robert Turcescu daune morale. Oana Stancu a mai precizat că a somat atât postul B1 TV, cât și pe jurnalistul Robert Turcescu înainte de a apela la instanță. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel