Misterul din spatele morţii fiului academicianului Răzvan Theodorescu, DEZVĂLUIT. Surse oficiale

Primele rezultate ale necropsiei fiului academicianului Răzvan Theodorescu au fost făcute publice. Ion-Vladimir Theodorescu a murit în urma unui şoc toxic, care ar fi putut fi provocat de muşcătura unui şarpe veninos.

Cauza morţii a fost violentă, ea datorându-se şocului toxic, cauzat de intoxicaţia posibilă cu venin, provocată de o muşcătură, posibil de şarpe veninos. Dar până când nu vom avea toate examenele complementare, cu certitudine nu putem spune, a declarat, marţi, doctorul Mihaela Popescu, şefa Serviciului de Medicină Legală (SML) Argeş.

Conform aceleiaşi surse, bărbatul ar fi putut supravieţui dacă se prezenta la o unitate medicală şi i se administra ser antiviperin. Fiind o persoană corpolentă, a difuzat în timp veninul în sistemul sangvin. (...) Cu ser antiviperin ar fi putut supravieţui, a precizat şefa SML Argeş.

Ion-Vladimir Theodorescu a fost găsit mort, în casa de vacanţă a familiei din comuna argeşeană Corbeni. Cadavrul a fost descoperit de nişte vecini, care au sunat la 112. Din primele cercetări a reieşit că Ion-Vladimir Theodorescu ar fi acuzat în ultimele zile unele probleme de sănătate, după ce a fost muşcat de un şarpe în timpul unei excursii în zona montană a judeţului Buzău, însă a refuzat să se ducă la spital, relatează Agerpres

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel