Mihai Gâdea, Sinteza Zilei. "Biroul președintelui", la Antena 3, schimbare din 5 octombrie

Mihai Gâdea a făcut un anunț important legat de Antena 3. Din 5 octombrie, postul de televiziune va aduce o serie de modificări.

VEZI ȘI: Sandra Stoicescu, veste tristă: A făcut INFARCT. Am ajuns noaptea la spital

"Nu știu dacă să vă spun sau nu... dar sunt tentat să vă spun de acum. Din 5 octombrie, această emisiune va deveni un proiect cu totul special. Este un proiect național așa cum nu a mai fost în România. În ultimii 25 de ani au fost alegeri prezidențiale și momente în care ne-am spus voința noastră prin vot, dar de foarte multe ori nu am ales bine pentru că nu am fost suficient de informați. Cum punem România într-o direcție bună? Noi am ajuns la  concluzia că trebuie să fiți foarte bine informați. La Antena 3, veți avea parte de un proiect unic în care în care veți putea să vă spuneți punctele de vedere.

La "Sinteza Zilei" veți putea să le spuneți ce vreți candidaților în față. În studioul acesta, se va întâmpla ceva minunat. Studioul nostru se va transforma în biroul președintelui. Toți candidații vor dori să ajungă aici pentru a ne convinge că merită să câștige prezidențialele. În scurtă vreme, vă voi da mai multe detalii. Invit pe toți românii în biroul președintelui, acolo unde se iau cele mai importante decizii. Va fi ceva minunat. Spectaculos. Nu s-a făcut niciodată așa ceva în România. Mă bucur că se va face la Antena 3. Nu va fi doar un proiect de televiziune, ci va fi un proiect național. Din 5 octombrie", a spus Mihai Gâdea la "Sinteza Zilei".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel