Mihaela Rădulescu: "Românii au talent", o lecție de viață

Înainte de ediția de vineri a emisiunii "Românii au talent", Mihaela Rădulescu transmite un mesaj emoționant.

Vedeta spune că emisiunea de la PRO TV s-a dovedit a fi una dintre cele mai importante lecții de viață pentru ea. Mihaela Rădulescu vorbește, în postarea sa de pe Facebook, și despre jignirile pe care le-a primit până acum.

"Succesul fără suferință sau renunțări, fără pasiune și ambiție, fără disciplină și consecvență... este ca o căsnicie fără iubire. Funcționează, are inerție și acțiune, dar nu îți dă nicio secundă de fericire, nu-ți pune nimic în suflet. Doar ți-l golește și ți-l usucă strat cu strat... Am atâtea "bătături" și răni de la oamenii care au avut "bucuria" îndoielnică de a mă jigni în fel și chip, am atâtea "vânătai" de la căderile de pe parcurs, încât abia acum îmi dau seama că împlinirile mele profesionale și personale, imi sunt...fericire si bucurie zilnica.

Spectacolul de la "Romanii au talent" a fost, cel puțin până acum, la preselecții, una dintre cele mai complexe lecții de viață pe care le-am asimilat, cu zâmbet sau lacrimă de emoție - talentul se (și te) duce mai departe doar dacă-l muncești până la suferință, durere și... zâmbet că poți trece peste orice, ca să ajungi unde visezi. Datul din gură de pe margine n-a născut niciodată legende, eroi sau staruri. Doar le-a ajutat fantastic să meargă mai departe pe drumul câștigător. Oamenii care cred în ei și în visul lor sunt diseară, la "Românii au talent", așa cum sunt și printre voi, cei care-i veți urmări și veți căuta în ei inspirația mult așteptată. Fantastic spectacol de trăiri și talente, grozavă lecție pentru noi toți...", este mesajul transmis de Mihaela Rădulescu pe Facebook.

VEZI ȘI: "ROMÂNII AU TALENT", PRO TV- SONDAJ: Mihaela Rădulescu, o alegere proastă. Procent zdrobitor

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel