"ROMÂNII AU TALENT", PRO TV- SONDAJ: Mihaela Rădulescu, o alegere proastă. Procent zdrobitor

Un sondaj realizat în weekend-ul 21-22 martie 2015 printre internauți arată că o majoritate covârșitoare este împotriva schimbării. 

DC NEWS a realizat în weekend un sondaj printre cititorii ziarului cu privire la disputa ce a apărut în jurul prestației Mihaelei Rădulescu ca jurat al emisiunii "Românii au talent", de la PRO TV. 

Apelativul "grasă" adresat unei gimnaste talentate de doar 14 ani i-a adus Mihaelei Rădulescu critici dintre cele mai grele în spațiul public. Nu doar opiniile prezentoarei au atras păreri contrare, ci și comportamentul său. Diva a sărutat un concurent și s-a tăvălit prin făină, îmbrăcată într-o rochie roșie, decoltată. 

Pentru DC NEWS, sociologa Ana Bulai a explicat că Mihaela Rădulescu este extrovertită, fără inhibiții, în capul ei show-ul fiind despre ea, nu despre concurenți. Polemica generată a adus notorietate și audiență emisiunii și nu i-a alungat pe telespectatori. 

Cu toate acestea, în sondajul realizat în weekend-ul care tocmai a trecut, după a doua ediție a emisiunii "Românii au talent", telespectatorii emisiunii nu acceptă motivarea comportamentului Mihaelei Rădulescu drept o scuză pentru audiența emisiunii. 71% dintre respondenți susțin că aducerea Mihaelei Rădulescu în juriul de la "Românii au talent" este o alegere proastă. 10% o consideră inspirată și 19% consideră că era mai bun Mihai Petre. 

(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel