Macovei amenință: O să-i urmăresc până în gaură de șarpe

Aflată la Ploiești, Monica Macovei a spus că va face dreptate și îi va căuta până în gaură de șarpe pe baronii PSD care au furat.

"Și, pentru că vorbim de baronii PSD, trebuie să scăpăm țara de ei, pentru că ne fură din banii publici, din banii noștri, pentru că din cauza lor nu avem locuri de muncă, pentru că au transformat PSD în partidul mafiei, corupției, tâlharilor și, mai nou, al asasinilor. Și, haideți să le dăm înapoi în cap cu sloganul lor din 2012. Mai știți cum spuneau? „Dreptate până la capăt!". Da, și noi vrem dreptate până la capăt pentru Dragnea, pentru Oprișan, pentru Cosma x2, pentru Duicu, pentru Nicușor Constantinescu, pentru Mazăre și pentru mulți alții care fură și sunt corupți. Și pentru Ponta", a zis Monica Macovei.

"O să-i urmăresc până în gaură de șarpe, atât timp cât fură România, cât ne fură pe toți, cât au adus corupția la rang de politică de stat, la politica României, au adus corupția pe masa Guvernului. Și-o să mă lupt cu ei și o să-i urmăresc. Și nu o să mă învingă!", a mai spus aceasta.

Macovei a arătat că "DNA este coşmarul PSD" şi că social-democraţii fac totul pentru a "scăpa" de această instituţie.

Discursul a fost publicta pe blogul Monicăi Macovei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel