Adina Vălean, consens cu Monica Macovei. Acuzații dure pentru PSD

Monica Macovei, Adina Vălean
Monica Macovei, Adina Vălean

Europarlamentarul PNL Adina Vălean a fost invitată, alături de europarlamentarul PDL Monica Macovei, la PRO TV, în emisiunea "După 20 de ani". 

Monica Macovei a subliniat că nu poate fi formată nicio alianță dacă nu are la bază principii de bază precum: "statul de drept, respectare justiției, menținerea DNA și ANI și anticorupția". 

Adina Vălean a completat că "nu ar fi putut începe discuțiile dacă fondul problemei și despărțirea dintre PNL și PSD nu ar fi fost exact de la aceste fundamente. De la faptul că am votat pentru ridicarea imunității sau faptul că am blocat legea amnistiei și grațierii- astea au fost niște breșe care ne-au așezat clar în această direcție. Dacă ne uităm la niște evenimente din 2012, cred că au existat niște deferențieri clare în a susține ceea ce instituțiile au spus că trebuie făcut. Am susținut ceea ce a spus CCR".

Vezi și: Lovitură din PDL. Monica Macovei nu susține fuziunea PNL-PDL

După ce Macovei a spus că ar fi fost bine ca liderii să susțină ridicare imunității și liberalilor, Adina Vălean a răspuns: "Dar să știți că noi am votat, tocmai pentru a nu fi acuzați. Liberalii cărora nu li s-a ridicat imunitatea nu au fost acoperiți de noi, PSD-ul are această abordare, să știți, consideră că mulți nu ar trebui să fie anchetați dacă sunt parlamentari". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel