Liviu Dragnea demisionează din funcția de președinte-executiv al PSD, dar rămâne "la dispoziția PSD"

Comitetul Executiv Național al PSD a luat o decizie în ceea ce privește demisia lui Liviu Dragnea, din funcția de președinte-executiv al PSD. 

"Liviu Dragnea, la solicitarea tuturor membrilor, va fi în continuare coordonatorul programului nostru național 2016-2020 și evident că în aceasta calitate va îndeplini toate sarcinile pe care CEx le consideră necesare. Va fi în continuare din punctul meu de vedere, ca lider al PSD, partenerul meu în ceea ce am început în 2010 și în ceea ce cred că vom continua cu succes și-n 2016", a spus Victor Ponta. Președintele PSD a adăugat că "Suntem oameni puternici, trecem și peste nedreptăți și peste lucruri mai puțin plăcute". 

Liviu Dragnea a precizat că a făcut recurs la decizia Înaltei Curți, care l-a condamnat în dosarul "Referendumul" la un an de închisoare cu suspendare. 

"Am spus mai demult că demisia mea este un act de demnitate, o mică formă de protest față de faptul că eu consider că această decizie a instanței a fost nedreaptă. N-am de gând să mă evapor, nici să fug din partid, rămân la dispoziția partidului, rămân alături de colegii mei cu toată experiența și autoritatea mea. CExN a hotărât că este nevoie de cineva care să facă această muncă. Îl voi sprijini în mod serios pe Andrei Dolineaschi în activitățile de organizare, voi fi partener cu Victor Ponta la negocierile politice care au loc în coaliție", a explicat Liviu Dragnea. 

Întrebat dacă va mai participa la ședințele conducerii PSD, a răspuns Victor Ponta: "Dacă-l chemăm noi, da, și-l chemăm". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel