Victor Ponta, despre viitorul lui Liviu Dragnea în PSD

Premierul Victor Ponta, invitat vineri seară la România TV, a vorbit despre situația lui Liviu Dragnea în PSD.

Întrebat cine va conduce PSD de-acum încolo, în contextul în care Liviu Dragnea a demisonat din funcția de Președinte Executiv, premierul Ponta a precizat că "tot conducerea partidului".

Ulterior, întrebat dacă Liviu Dragnea va rămâne în partid, Victor Ponta a răspuns: "Bineînțeles că da. Tot el și cu Andrei Dolineaschi, secretarul general al PSD, sunt cei cu care vorbesc zi de zi despre ce înseamnă structura și organizarea partidului".

De asemenea, premierul Ponta, răspunzând întrebării jurnalistului Victor Ciutacu dacă funcția deținută până acum de Dragnea în PSD nu ar trebui ocupată, cel puțin formal, sau scoasă din statut, a precizat: "Asta o să decidă Congresul".

"Liviu Dragnea a respectat o decizie pe care și el, și toți o considerăm ca fiind greșită. Dar a respectat-o", a mai spus premierul Ponta. 

"Nu pot să spun ce va decide instanța. Dar știu ce s-a întâmplat în 2012, știu că nimeni n-a fraudat absolut niciun referendum. Așa de bine l-am fraudat, că nu am câștigat. Și că a fost o condamnare simbolică pentru toți cei care am îndrăznit atunci să ducem la suspendarea lui Băsescu, deși eu cred că am făcut bine. Mi se poate reproșa un singur lucru că nu am reușit să o ducem la capăt în 2012", a mai declarat prim-ministrul, răspunzând la întrebarea dacă speră într-o achitare a lui Liviu Dragnea la recurs. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel