Niculae Bădălău, demisie de la președinția PSD Giurgiu: Sunt solidar cu cei care au votat la Referendum

Niculae Badalau
Niculae Badalau

Senatorul social-democrat Niculae Bădălău a demisionat din funcţia de preşedinte al organizaţiei judeţene a PSD Giurgiu, în semn de solidaritate cu "cei 7,4 milioane de oameni care au votat la Referendum".

"Eu sunt un om de cuvânt şi consecvent şi nu declar una pe scările partidului şi alta pe la colţuri. Mi-am depus demisia la Comitetul Executiv al partidului, din funcţia de preşedinte al organizaţiei judeţene a PSD Giurgiu. Nu văd nicio tragedie în asta, poate că unii îşi freacă mâinile deja, dar e vorba de principiu aici, vreau să anunţ acest lucru mâine şi direct, în teritoriu, oamenilor care m-au ales", a declarat Niculae Bădălău, citează Agerpres, potrivit stiripesurse.ro.

Acesta a adăugat că rămâne secretar general adjunct în cadrul PSD şi aşteaptă decizia conducerii partidului cu privire la demisia lui.

"Sunt solidar cu cei 7,4 milioane de oameni care au votat atunci, la Referendum, şi la Giurgiu am obţinut cel mai bun rezultat. Eu nu pot să îl judec pe Liviu Dragnea decât politic, nu comentez actul de justiţie, dar politic, noi, şi mă refer aici la toţi actorii de pe scena politică, în momentul în care am fost de acord cu organizarea Referendumului, am organizat Referendumul, am votat să facem acel referendum şi ca domnul Dragnea să conducă campania, noi îl punem şi noi votăm acum să îl dăm afară!? În viaţă trebuie să şti să mai şi pierzi şi să mai dai şi un pas înapoi, e vorba de principiu aici şi dacă acceptăm e ca şi cum certificăm că Referendumul a fost o mascaradă", a subliniat senatorul PSD.

Victor Ponta, la Palatul Victoria: Aici se vorbește mult și nu se face întotdeauna suficient de mult

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel