L-au prins pe Otopeni! Anunțul făcut de Poliție

Foto ilustrativ
Foto ilustrativ

Un cetăţean italian, de 37 de ani, urmărit internaţional, a fost prins, miercuri, de poliţiştii Direcţiei de Investigaţii Criminale în oraşul Otopeni, judeţul Ilfov, informează un comunicat de presă al Poliţiei Române transmis, joi, Agerpres.

'Poliţiştii Direcţiei de Investigaţii Criminale, cu sprijinul Biroului SIRENE din cadrul Poliţiei Române, au pus în aplicare un mandat european de arestare, emis de autorităţile din Italia, pe numele unui cetăţean italian, pentru comiterea de infracţiuni la regimul stupefiantelor', se arată în comunicatul citat.

Potrivit sursei citate, pe numele lui Antonio Cosenza autorităţile judiciare din Italia au emis un mandat european de arestare, sub aspectul comiterii de infracţiuni la regimul stupefiantelor, pe teritoriul Italiei.

Bărbatul este bănuit că, în luna februarie 2013, împreună cu trei complici, ar fi cumpărat cocaină, în valoare de 50.000 de euro, cu scopul de a o comercializa.

El a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti, care a dispus reţinerea pentru 24 de ore, fiind încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti.

Pentru depistarea lui, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională - IGPR, se mai arată în comunicat. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel