Intact, dezvăluire în scandalul cu ANAF!

Trustul Intact susţine că televiziunile sale şi-au continuat activitatea în cele două imobile din şoseaua Bucureşti - Ploieşti după ce instanţa a dat decizia definitivă în dosarul ICA în august 2014 deoarece are drept de preempţiune la cumpărarea clădirilor. 

Într-un comunicat difuzat marţi, Intact Media Group arată că pe rolul instanţelor de judecată există trei acţiuni, prin care se solicită recunoaşterea dreptului de preempţiune la cumpărarea celor două imobile (şoseaua Bucureşti - Ploieşti nr. 25-27 şi str. Gârlei nr. 1 B), drept conferit de prevederile dispoziţiilor OUG nr. 14/2007 şi HG nr. 731/2007. Potrivit Intact, în unul din procesele deschise în instanţă, având ca obiect dreptul de preempţiune la cumpărarea imobilului din şoseaua Bucureşti - Ploieşti nr. 25-27, instanţa a constatat, în noiembrie 2015, valabilitatea contractului de închiriere încheiat între Antena TV Grup SA şi SC Compania de Cercetări Aplicative şi Investiţii SA, şi a stabilit dreptul trustului la cumpărarea imobilului.

În opinia reprezentanţilor Intact, evaluarea şi valorificarea imobilelor confiscate ICA trebuie făcute cu respectarea OUG 14/2007, care prevede dreptul de preempţiune la cumpărare al chiriaşilor existenţi la data de 8 august 2014.

'În aceste condiţii, notificarea de evacuare emisă de ANAF pe 15.02.2016 cu încălcarea OUG 14/2007 (care nu prevede nicăieri evacuarea chiriaşilor înaintea exercitării dreptului de preempţiune la cumpărare) este, în opinia grupului, ilegală, motiv pentru care se vor exercita toate căile de atac în justiţie împotriva oricărui demers care nu este întemeiat pe prevederile OUG 14/2007', se arată în comunicatul Intact. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel