Incident la casa lui Klaus Iohannis din Sibiu. Pachet suspect aruncat în curtea președintelui

La locuința lui  Klaus Iohannis s-a produs  un nou incident. Un bărbat a aruncat, în noaptea de duminică, un pachet suspect peste gard în curtea casei președintelui din  Sibiu.

Un bărbat care se plimba pe stradă în apropierea reşedinţei familiei Johannis din Sibiu a aruncat peste gard o geantă voluminoasă pe care o avea supra lui, apoi a fugit. A fost prins de jandarmii care păzesc locuinţa şefului statului. În urma verificărilor, s-a constatat că geanta conţinea mai multe acte. Bărbatul voia să-i atragă atenţia şefului statului asupra unei probleme juridice pe care o are de multă vreme, informează RTV.

Reşedinţa presedintelui Klaus Iohannis de la Sibiu este amplasată relativ aproape de centrul orasului. Avand o suprafata de 377 de metri patrati, locuinta cuprinde un corp principal, care are acoperisul renovat, dar si un panou solar si un cocos ornamental infipt in acoperis.

Citește și: Carmen Iohannis, măsuri de protecție sporite. SPP, schimbări majore de pază

Nu este singurul incindent care îi pune în alertă pe cei de la SPP. Înainte ca preşedintele Klaus Iohannis să plece în vizită oficială în Polonia, soţia sa, rămasă singură la Sibiu, a fost speriată înainte de ora 5 dimineaţa, când cineva a sunat insistent la interfon. Carmen Iohannis i-a telefonat imediat şi l-a trezit pe preşedinte pentru a-i povesti întâmplarea. Supărat, Klaus Iohannis a alertat SPP-ul, care a şi pornit spre Sibiu, pentru a pune la punct planul de securitate a casei cuplului prezidenţial. Astfel, s-a montat o gheretă pentru pază peste drum de casa familiei Iohannis şi echipajul de poliţie a fost înlocuit cu unul de la Jandarmerie. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel