Gabriel Biriș, declarație avere. Răzvan Dumitrescu: Se cam rupe filmul

Gabriel Biriş, secretarul de stat în Ministerul Finanţelor care a făcut declarații jignitoare la adresa românilor săraci, o duce foarte bine.

Potrivit declarației sale de avere, prezentată marți seară de Răzvan Dumitrescu în emisiunea Subiectiv, Biriș deține, printre altele, terenuri, clădiri (în Capitală, Neptun, Târgu Jiu), trei mașini de lux, conturi destul de mari la diverse bănci. În plus este acționar în diverse societăți.

Mi-am dat seama de ce dânsul face niște declarații care sunt taxate de foarte mulți oameni. Pentru că atunci când vii dintr-un astfel de mediu, fără să ai o legătură directă cu oamenii care unii dintre ei își duc traiul de pe o zi pe alta... s-ar putea să fie ca și cum ai pune un timbru nu pe o scrisoare, ci pe un perete și atunci sigur că există o nepotrivire, o distanță mare. Un politician, oricât de neperformant ar fi, bate teritoriul, că trebuie să fugă după voturi. Bătând el teritoriul vrând-nevrând ia cunoștință cu ceea ce se întâmplă pe acolo. Când vii de sus, se cam rupe filmul, a spus Răzvan Dumitrescu la Antena 3.

[citeste si]

VEZI declarație de avere a lui Gabriel Biriș.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel