Emil Hurezeanu, către Victor Ponta: "Stai la locul dumitale!"

Jurnalistul Emil Hurezeanu nu vede cu ochi buni retragerea premierului Victor Ponta, chiar și pentru o scurtă perioadă, cât este în concediu. 

"Greșește făcând asta, pentru că este un semnal al retragerii dintr-o poziție care îl stânjenește- poziția de perdant la prezidențiale. Are majoritate în Parlament, e șeful Guvernului. (...) Ponta nu are motive de defensivă acum. El nu trebuie să pară învins, obosit, plictisit, supărat pe sat. S-a supărat cineva pe sat. Știți cine se supără pe sat! Și lasă pe cine? Pe domnul Oprea la butoane? Nu! Domnul Ponta este în situația de a fi prim-ministru cu un guvern parțial refăcut, împrospătat, a făcut două-trei mișcări – asta cu retragerea Legii amnistiei și grațierii, cu punerea în offside a dlui Meleșcanu -, deci exagerează cu retractilitatea și cu retragerea", a spus Emil Hurezeanu.

Moment istoric la Palatul Regal. Gestul unic al Regelui Mihai. Ce a apărut deasupra sa- GALERIE FOTO

"O fi obosit, toți suntem obosiți. Omul acesta e într-o încleștare, încleștarea nu s-a terminat, deci orice pas pe care îl face înapoi, este un pas pe care automat pe care îl ocupă celălalt. Omul acesta dă semnale de oboseală și de retragere, defensive, care nu-l avantajează", a completat Emil Hurezeanu, la Digi 24. 

"Deci, dle Ponta, stai la locul dumitale! Stați pe locurile voastre, tovarăși!", a îndemnat Emil Hurezeanu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel