Elena Udrea, cadou primit la vizita unei fabrici din Urziceni

Elena Udrea a fost în vizită la o fabrică de confecții din Urziceni.

VEZI ȘI: Vâlcov, ministru la Buget. Ilie Șerbănescu: Dacă se va comporta cum s-a comportat cu Roșia Montană...

Candidata PMP la prezidențiale a stat de vorbă cu femeile care lucrează acolo și le-a asigurat că, dacă va ajunge la conducerea României, le va asigura șanse egale cu bărbații. La plecare, Elena Udrea s-a ales și cu un cadou și, fiind atât de impresionată de bluza primită, a decis să o poarte toată ziua în semn de recunoștință.

"Am fost în vizită la o fabrică de confecţii din Urziceni (jud. Ialomiţa) care produce haine la cele mai înalte standarde, având foarte multe comenzi din Anglia. Observ cu bucurie că industria textilă românească are parte de un reviriment real, apărând multe astfel de manufacturi în care se produc lucruri de o calitate foarte bună, care merg însă, din păcate, mai mult la export.

Am reuşit să mă întâlnesc cu cele peste 600 de angajate care lucrează aici, să vorbesc despre problemele cu care se confruntă aceste femei şi ce se poate face pentru a le ajuta. Ştiu că, pentru mulţi, munca în confecţii poate să pară o treabă uşoară. În realitate însă, este o profesie dificilă, care te consumă din punct de vedere fizic şi care poate produce, aşa cum se întâmplă în cazul multora dintre aceste doamne, chiar probleme de sănătate grave.

M-am bucurat foarte mult atunci când m-au asigurat de susţinerea lor. La rândul meu, le-am promis că, atunci când voi ajunge Preşedintele României, voi avea grijă ca în această ţară să existe o egalitate de gen reală care să presupună şanse egale pentru femei şi bărbaţi în tot ceea ce fac, dar şi remuneraţii corecte, pentru că, în acest moment, doamnele – la aceeaşi cantitate de muncă şi la acelaşi profesionalism – sunt încă plătite mai slab decât bărbaţii.

La sfârşitul vizitei, am primit în dar şi o bluză foarte frumoasă de la reprezentanţii fabricii, lucru pentru care le-am mulţumit din suflet. Şi, pentru că îmi place foarte mult, am decis să o port pentru restul zilei ca semn de recunoştinţă pentru aceste femei frumoase, harnice şi extrem de pricepute", declară Elena Udrea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel