DJ-ul Avicii, probleme de sănătate. Turneu în pericol

DJ-ul suedez Avicii a anunţat că îşi amână o serie de concerte programate în septembrie şi octombrie din cauza unor probleme de sănătate apărute la câteva luni după ce a fost operat pentru extirparea vezicii biliare şi a apendicelui.

Avicii, pe numele real Tim Bergling, a împlinit 25 de ani luni, zi în care şi-a anunţat fanii că problemele de sănătate îl împiedică să-şi onoreze angajamentele, anunță contactmusic.com.

DJ-ul a fost spitalizat în luna martie, după ce a acuzat dureri abdominale severe, febră şi greaţă. La puţin timp după internare, a fost supus unei intervenţii chirurgicale pentru extirparea vezicii biliare şi a apendicelui. Operaţia a dus la anularea prezenţei sale ca artist principal la Ultra Music Festival, cât şi a unei serii de concerte în Las Vegas, în aprilie.

”Îmi pare foarte rău, dar, după cum unii dintre voi ştiţi deja, nu voi cânta la Ultra Festival. Fanii mei ştiu că am mai avut probleme în trecut cu stomacul şi pancreasul. Doctorii au decis să îmi scoată vezica biliară. Sper să îmi revin curând şi să pot ţine concertele din turneul american”, a spus Avicii în martie.

Ultimele anulări de concerte includ o serie de apariţii de pe 25 pe 28 septembrie şi un turneu în Asia în luna octombrie.

Deocamdată, Avicii va rămâne în Stockholm, oraşul său natal, până îşi va reveni complet şi va putea să reia munca la cel de-al doilea album al său, anunţat pentru anul viitor.

Avicii a ocupat în ultimii trei ani locul al treilea în Topul 100 al celor mai buni DJ-i din lume întocmit în fiecare an de revista DJ Magazine. Renumit pentru colaborările sale cu numeroşi cântăreţi de prim rang, DJ Avicii a primit şi două nominalizări la premiile Grammy - pentru piesa ”Sunshine”, cu David Guetta, în 2012, şi pentru cântecul său ”Levels”, în 2013.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel