EXCLUSIV  Decizia lui Alexandru Arșinel privind UNPR. DEZASTRU după plecarea lui Gabriel Oprea

În urmă cu câteva luni, mari actori se înscriau în UNPR. Odată ce Gabriel Oprea a demisionat de la șefia partidului, totul parcă s-a dus de râpă.

Contactat de DC News, Alexandru Arșinel a spus că nu mai este în UNPR.

"Nu, cred că nu mai sunt demult în UNPR. Odată cu 'dispariția' domnului Gabriel Oprea, am dispărut și noi de acolo", ne-a spus marele actor.

Întrebat ce s-a întâmplat mai exact, adică dacă și-a depus demisia, Alexandru Arșinel ne-a declarat în exclusivitate: "Nu fac valuri. A fost un context special atunci când am crezut într-o idee, iar odată cu dispariția domnului Gabriel Oprea a dispărut și ideea de a mai râmâne în UNPR".

Alexandru Arșinel s-a înscris în UNPR, într-un moment de cumpănă, în care Gabriel Oprea a fost singurul politician care i-a întins o mână.

Marele actor spunea că la un moment dat în viață, indiferent de funcția pe care o deținem, toți facem politică.

"Într-un fel sau altul, o viață întreagă, toți facem puțină politică. Și când scriem un articol despre cineva sau despre o anumită situație, tenta politică nu poate să dispară. Nici când facem o pâine mai bună sau mai rea, tenta politică nu se poate desprinde. Imediat vom spune: x face o pâine mai bună și y face o pâine mai rea. Totul depinde, fără să vrei în viață, de politică. La un moment dat, trăiești cu convingerea că ai putea face ceva mai mult după ce ai făcut câte ceva în viață și acel ceva în viață ar fi nu atât pentru tine, cât pentru oamenii din jur care au nevoie de un 'ceva' în plus", spunea Alexandru Arșinel, contactat de DC News.

"Este un adevărat carnagiu în lumea teatrelor de revistă care ani de zile au avut un rol important în societatea românească. Atunci am apelat la Gabriel Oprea pentru că unele probleme țineau și de subalternii domniei sale. Ne-a primit cu foarte multă plăcere după ce i-am spus care sunt problemele din perspectiva noastră. Ne-a zis că ne va ajuta. I-am spus că este printre puținii oameni care ne pot convinge să ne înscriem în politică. (...) De multe ori, s-au trăit deziluzii vizavi de unele partide. Am acceptat să mă înscriu în UNPR fără nicio îndoială", ne-a mai zis Alexandru Arșinel în octombrie 2015.

Încă un actor a plecat din UNPR

Actorul Mihai Mălaimare și-a anunțat demisia din UNPR, printr-un mesaj postat pe Facebook în care afirmă că regretă decizia de a se înscrie în acest partid.

[citeste si]

"În urmă cu ceva timp, din motive pe care nu are rost să le mai explic am intrat în UNPR. Aveam eu nişte explicaţii, nu mai are rost să mi le amintesc. Când am intrat nici nu ajunsesem bine acasă că au şi chemat jurnaliştii şi au dat un comunicat straşnic, iată ce achiziţie au făcut, bla,bla,bla... Aud că au bătut mâna cu alde Băsescu şi nu oricum ci prin absorbţie, adică au recunoscut că de fapt sunt un partid oarecare. Le-am trimis demisia mea prin poşta electronică, dar niciun comunicat nu am auzit să fi dat, adică iată cine ne-a părăsit, asta este, mergem înainte. Nimic. Adevărul este că în politica românească aşa merg treburile, chiar nu are rost să mai vorbim. La urma urmelor, vorba lui Caramitru: "bă, ce bip te-ai băgat în partidul ăsta?" lucru absolut corect şi pentru care declar în gura mare, precum celebrul clasic de acum: am fost un dobitoc!", a scris Mihai Mălaimare pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel