De ce masajul thailandez nu este unul erotic

Maseurii thailandezi cer introducerea unei legi care să interzică persoanelor implicate în prostituţie să utilizeze cuvântul „masaj” ca momeală pentru serviciile sexuale. Chiar dacă în Thailanda prostituţia este ilegală, bordelurile oferă plăceri sexuale sub autorizaţia oamenilor legii. Acestea oferă plăceri sexuale sub eticheta faimosului masaj thailandez.

Autor: Anca Murgoci

Mulţi oameni consideră că acest tip de masaj este unul de relaxare, dar este şi o terapie care ajută la îmbunătăţirea sănătăţii. „Proiectul de lege este de mai bine de patru ani în Parlament, dar avem speranţa că deputaţii se vor pune de acord în acest mandat pentru a reglementa industria”, spune Serat Tangtrongchitr, directorul Thai Massage Medical School. „Nu ne opunem la alte tipuri de modalităţi de petrecere a timpului liber, dar nu vrem să fie utilizat cuvântul masaj în alte contexte decât cele adecvate pentru că oamenii pot fi duşi în eroare foarte uşor”, adaugă acesta. Legea ar permite protejarea persoanelor care au fost instruite să fie maseuri în şcoli specializate şi care pot fi exploataţi în astfel de bordeluri.

„Happy ending” este o expresie cunoscută în Thailanda care se referă la serviciile sexuale pe care le oferă unele fete după masaj. Există şi practiciene ale celei mai vechi meserii din lume care oferă masaj cu sânii goi amatorilor de senzaţii tari. Specialiştii spun că masajul thailandez nu trebuie confundat cu masajul erotic.

Masajul thailandez este o formă de vindecare de pe timpul lui Budha. Tehnica folosită este un fel de yoga. Bazele teoretice ale masajului thailandez se deduc din teoria liniilor energetice care traversează întregul corp. În cadrul masajului thailandez tradiţional, individul este aşezat pe o saltea la nivelul pardoselii, complet îmbrăcat, nefiind necesară utilizarea uleiului de masaj.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel