Dan Negru, Antena1, mărturisire după moartea lui Nicolae Rainea

O vedetă a postului Antena 1 mărturisește, într-o postare pe contul său de socializare, ce nu știa "spre rușinea sa" despre cel mai mare arbitru român al tuturor timpurilor, cel care a arbitrat la trei Mondiale și unul European.

Nicolae Rainea, arbitrul român cu o carieră internațională greu de egalat, a decedat, ieri dimineață, la vârsta de 81 de ani, în urma unui stop cardiorespirator.

Nicolae Rainea a murit: Cel mai mare arbitru român al tuturor timpurilor s-a stins din viață la 81 de ani

Vestea l-a surprins pe Dan Negru, prezentatorul emisiunilor de succes de la Antena 1 "Te pui cu blondele?" și "Next Star".

"Spre rusinea mea habar n-aveam ca Nicolae Rainea mai traia! Acu aflu din ziare ca s-a prapadit romanul care a arbitrat 3 campionate mondiale...Fotbalul de azi e prabusit.Am gasit un promo pe care l-am facut pe cand fotbalul romanesc inca umplea stadioane ...Cu blaturi si scandaluri dar cu stadioane pline si audiente tv uriase. Steaua joaca azi o semifinala de Cupa in anonimat....Fara sigla,fara patron,fara public,fara vlaga...Fotbalul romanesc e déjà un anonim...", a scris Dan Negru, marți, pe Facebook, unde a postat și promo-ul realizat în vremea când românii umpleau stadioanele la meciurile de fotbal.

Posted by Dan Negru on Wednesday, 1 April 2015

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel