Cum arată Unicornul Mării, o creatură rară, care strălucește - VIDEO

creatura
creatura

 O creatură marină extrem de rară, cunoscută sub numele de "Unicornul Mării", a fost descoperită  pe coasta din Tasmania. Creatura trăieşte doar în ape foarte adânci, reuşind să ajungă la dimensiuni uriaşe și are proprietatea de a străluci în întuneric.

Mai mulţi scafandri au avut o ocazie unică în viaţă, aceea de a filma un specimen din rasa Pyrostremma spinosum în apele din Tasmania. Cu toate că pare un organism omogen, corpul cilindric este format din mii de creaturi mici care se hrănesc cu plancton şi sunt protejate de o membrană, potrivit Daily Mail.

Animalul este extrem de rar, motiv pentru care este numit şi "Unicornul Mării". Inedit este faptul că poate ajunge la o lungime de peste 30 de metri şi are capacitatea de a străluci în intuneric, lucru care a atras atenţia cercetătorilor.

 Fiecare organism are doar câţiva milimetri şi se poate mişca liber în interiorul tubului cilindric. Micile creaturi sunt conectate printr-un ţesut, lucru care le face să semene cu un singur animal gigantic.

 
VOTEAZA ARTICOLUL

STIRE RECOMANDATA

Interviu cu directorul general Merck Sharp&Dohme Romania - Fabrizio Giombini

29 iul, 08:21

fabrizio giombini director MSD

Social

De șase ani, România a fost scoasă de pe harta inovării medicale. Pacienții nu au acces la descoperirile tehnologiei farmaceutice făcute după anul 2000. Chiar dacă s-au făcut progrese importante în unele domenii terapeutice, acestea nu au ajuns la pacienții din România.

TOP STIRI CELE MAI...

Romprest

comunicate de presa

Designed by PROGRAPHICS

Studiul de Audienta si Trafic Internet