CRISTI BORCEA, INTERNAT în Spitatul de Urgență Constanța, la CARDIOLOGIE

Cristi Borcea a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Constanţa, unde se află în prezent internat la secția Cardiologie.

Conform reprezentanţilor Penitenciarului Poarta Albă, în cursul zilei de duminică, omul de afaceri a fost consultat de medicul unităţii, care a decis că este necesară transportarea sa la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, pentru analize medicale amănunţite.

"Acestuia nu i-a fost din nou rău. Fiind controlat, în cursul zilei de duminică, de către medicul penitenciarului, acesta a considerat că sunt necesare analize amănunţite în cazul pacientului, iar acesta a fost transportat la Spitalul Judeţean, unde va rămâne internat atât timp cât va fi nevoie", a declarat purtătorul de cuvânt al penitenciarului, Gabriel Botezan, potrivit Mediafax.

Conducerea spitalului constăţean a afirmat că Borcea a fost internat, precizând că starea acestuia este stabilă, dar era nevoie să fie supus unor investigaţii medicale amănunţite.

Citește și: Cristi Borcea şi Victor Becali au învins sistemul

"Este internat pe Cardiologie. I se vor face analize, eventual o coronografie, şi apoi vom vedea. Deocamdată nu se ştie cât ar putea rămâne internat în spital", a spus directorul medical al Spitalului Judeţean Constanţa, Mihnea Avram.

Transportat la spital cu o zi înainte

Fostul finanțator de la Dinamo fusese adus, sâmbătă seară, de la Penitenciarul Poarta Albă la Spitalul Judeţean Constanţa, pentru investigaţii medicale, după ce a acuzat dureri toracice.

El a fost supus mai multor investigaţii medicale, fiind diagnosticat cu angină pectorală, conform reprezentanţilor Spitalului Judeţean Constanţa.

Cristi Borcea nu a rămas internat sâmbătă seară, starea sa de sănătate urmând să fie supravegheată în penitenciar.

Vezi și: Borcea, dus la Spitalul de Urgenţă Constanţa

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel