Borcea, dus la Spitalul de Urgenţă Constanţa

borcea
borcea

Fostul patron al echipei Dinamo, omul de afaceri Crisi Borcea, a ajuns sîmbătă seară la Spitalul de Urgenţă Constanţa, după ce a acuzat dureri toracice, conform unor surse citate de Mediafax.

Borcea a fost condamnat la şase ani şi patru luni de închisoare în dosarul transferurilor, iar în prezent este încarcerat la Poarta Albă.

Potrivit surselor citate, Borcea a fost adus cu o ambulanţă la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Constanţa, după ce a acuzat dureri toracice, conform Mediafax.

Cristian Borcea a fost transferat, la sfârşitul lunii mai, de la Slobozia la Penitenciarul Poarta Albă, unde este încarcerat şi Gigi Becali, după ce Judecătoria Medgidia a decis că acesta poate executa pedeapsa în regim semideschis. Alături de Borcea a fost transferat şi Victor Becali.

Cât timp a fost încarcerat la Penitenciarul Slobozia, unde este regim închis, Borcea a fost transferat de mai multe ori la Spitalul-Penitenciar Poarta Albă, din cauza unor probleme medicale, ultima dată ajungând acolo în 18 aprilie. El a rămas atunci internat la Spitalul-Penitenciar Poarta Albă până în 6 mai.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel