Crinuța Dumitrean, de urgență la spital. A fost luată cu ambulanța

Fosta şefă a ANRP, Crinuţa Dumitrean, a fost dusă de urgenţă la spital, vineri seara, informează România TV.

Crinuţa Dumitrean a fost adusă, vineri, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. A stat în boxă mai bine de o oră, iar în momentul în care a început audierea ei, a spus că îi este rău şi a solicitat instanţei permisiunea de a fi dusă la spital, potrivit România TV. Dumitrean a fost luată cu ambulanţa şi dusă la Maternitatea Polizu, unde a fost internată miercuri seară, după ce i s-a făcut rău în timpul audierilor de la DNA.

Crinuţa Dumitrean este însărcinată în şapte luni, iar medicii susțin că riscă să nască prematur. Fostei şefe a ANRP i s-a făcut rău atunci când procurorii i-au spus că va fi reținută.

"Aceasta este însărcinată în 28 de săptămâni și trebuie să rămână în spital, pentru că este o amenințare de naștere prematură", a declarat managerul Spitalului Polizu.

Crinuța Dumitrean are parte de o sarcină cu probleme, după cum a dezvăluit în timpul procesului avocata sa. Aceasta a precizat în luna septembrie a acestui an, faptul că bistrițeanca a mai pierdut două sarcini, iar starea de sănătate nu îi permitea nici să se prezinte la proces până când va aduce pe lume copilul.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel