Concurentă ''Bravo, ai stil'', desființată în concurs: N-am venit aici să fie nimeni agresiv cu mine

Un scandal monstru a avut loc în ediția de luni, 5 decembrie, la ''Bravo, ai stil''. Concurenta Silvia a fost pusă la punct de către întreaga echipă din cauza atitudinii necorespunzătoare pe care a adoptat-o în această emisiune-concurs. Ilinca Vandici a încercat să aplaneze întreaga situație și i-a atras atenția Silviei pentru comportament.

Iulia Albu: Nu ai tu căderea să vorbești despre cât de ipocrite sunt celelalte fete sau cât de mult jignesc, având în vedere că și tu ai jignit de foarte multe ori.

Silvia: Vreau să menționezi o dată când am jignit eu o concurentă.

Iulia Albu: Cel mai tare ai jignit-o pe Andreea. Vrei să facem o istorie a felului în care te-ai ridicat și ai evoluat tu în acest concurs prin scandaluri?

Silvia: Nu, draga mea. Asta mi-o repeți în ultimele ediții de șapte-opt ori. Vreau să îmi spui cu ce am jignit-o eu pe Andreea. Din moment ce acuzi pe cineva, trebuie să spui de ce faci asta.

Iulia Albu: Draga mea, Silvia, dacă nu mai reții anumite lucruri, urmărește întreaga emisiune. Eu știu foarte bine, dar nu trebuie să îți dau ție niciun fel de explicație. Fă o analiză și vei vedea de ce îți spun acest lucru. Tu în continuare vrei un conflict cu mine pentru a te mai ridica puțin.

Silvia: Nu, dar tu ai început discuția.

Iulia Albu: Tu, de fapt, vrei să perpetuezi acest conflict pe care tu l-ai creat cu mine și pe care eu l-am acceptat, cunoscându-te de dinainte de acest concurs și practic, tu vrei acum, să te mai ridici puțin. Poate o depășești pe Andreea care a făcut istorie cu o maletă în acest concurs.

Silvia: Eu am depășit-o deja pe Andreea. Vreau să îmi spui de ce te-ai luat acum de mine.

Iulia Albu: Revenind la ținuta ta.

Silvia: Nu ai argumente.

Iulia Albu: Nu că nu am argumente, dar ești plictisitoare și penibilă. Revenind la ținuta ta, sigur că este în regulă. Am mai văzut-o la Cristina Mihaela, parcă.

Silvia: Este plictisitor să aud discursul ăsta al tău.

Iulia Albu: Tu mă plictisești prin ținute.

Silvia: Tu ești la fel. Porți carouri de 40 de ediții încoace.

Răzvan: Dar de când ești tu în măsură, Silvia, să latre la oricare de acolo?

Silvia: Dar eu nu latru.

Răzvan: De când își permite o concurentă să ceară argumente oricărui jurat. Ești în acest concurs, iar oamenii ăia sunt acolo pentru că își cunosc foarte bine meseria pe care o au.

Silvia: Sunt puși acolo ca să mă acuze.

Răzvan: Nu sunt puși acolo ca să te acuze. Până să ajungi tu să îi egalezi trebuie să mai treacă niște timp, niște experiență. Până atunci te rog să îți schimbi vocabularul. Vrei să îți dau exemplu? Când ai jignit-o pe Andreea și ai făcut-o c...ă.

Silvia: Dar eu nu am fost jignită în acest concurs?

Răzvan: Când vreodată ai fost făcută c...ă?

Silvia: Dar eu nu am făcut pe nimeni așa. Am spus de cât de ... poți să fii pentru că eu mă refeream la caracterul ei. Eu nu am venit în acest concurs să fiu jignită de nimeni.

Răzvan: Tu ai făcut un întreg scandal din ceea ce îți spune Iulia.

Silvia: De ce trebuie să sari tu acum și să îmi strici pe televizor imaginea? Să creadă oamenii că eu sunt chiar așa. Ești foarte agresiv cu mine. Eu n-am venit aici să fie nimeni agresiv cu mine.

Iulia Albu: Cred că problema ta este că ai ajuns pe marginea prăpastiei și încerci să salvezi aparențele și aproape că reușești.

Silvia: Uitați-l unde era Dumnezeul meu.

Ilinca Vandici: Silvia, așa cum v-am mai rugat de foarte multe ori, aș vrea să îi respecțati pe cei din fața voastră. Atâta timp cât îi zici Iuliei Albu că te plicitesește..

Silvia: Dar nu i-am spus eu. A venit afirmația mea după ce ea mi-a spus că sunt plictisitoare.

Ilinca Vandici: Dar ea poate să spună asta pentru că ea este acolo.

Silvia: Dar de ce? Ea poate să mă jignească pe mine și eu n-aș putea?

Ilinca Vandici: Silvia, eu nu-ți permit cu mine să vorbești așa pentru că eu întotdeauna îți vorbesc frumos, întotdeauna țin cu toate. Am să te rog un singur lucru, să îi respecți pe cei din fața ta. Tu nu trebuie să răspunzi acuzațiilor lor. Voi sunteți niște concurente. Ei au aici o putere extrem de mare.

Silvia: Dar de ce mă jignesc?

Ilinca Vandici: Nu te-a jignit nimeni aici. Vă rog să acordați calificativele pentru ținuta Silviei., a fost dialogul scandalos în timpul ediției din 5 decembrie.

(w670)

În urma disputei ce a avut loc, Silvia a primit numai calificative Nu ai stil. Ținuta a fost plăcută de jurați, dar din cauza atitudinii concurentei, jurații nu i-au acordat steluța salvatoare în această ediție.

 [citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel