''Bravo, ai stil''. Când începe sezonul 2

''Bravo, ai stil'', emisiunea-concurs, care a făcut istorie la Kanal D, revine la televizor cu cel de-al doilea sezon, din 23 ianuarie 2017.

Nici bine nu s-a terminat primul sezon al emisiunii Bravo, ai stil, că deja a fost anunțată data la care va începe sezonul doi.

Sâmbătă seara a avut loc finala primului sezon, care i-a adus Silviei titlul de Cea mai stilată femeie din România, alături de premiul în valoare de 100.000 de lei și o carieră în televiziune. "Eu, în 2016, am scris pe un caiet ce vise am. Acesta a fost mai măreţ şi s-a îndeplinit. Am scris să apar în reviste de modă. Primul semn a fost când am primit o laudă într-o revista de la Maurice. Am îndrăznit să visez mai mult. Ăla a fost doar începutul. Sora mea mi-a spus să particip la această emisiune, apoi m-a dat afară din casă. A zis că am prea multe haine. Nu m-am gândit la premiu, dar nu voi dona. Vreau să investesc în mine ceva cu poză. E primul meu proiect. Am mai lucrat la 35 de ani, vreo 9 luni. Apoi am plecat”, a spus Silvia în cadrul emisiunii Wowbiz.

Noi tinere vor defila în fața prezentatoarei emisiunii, Ilinca Vandici, și celor patru jurați: Raluca Bădulescu, Maurice Munteanu, Iulia Albu şi Răzvan Ciobanu. De altfel, Ilinca Vandici a mărturisit că le-a cunoscut deja pe fetele care participă la casting și vede în ele un potențial foarte mare.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel