''Bravo, ai stil''. Când începe sezonul 2

''Bravo, ai stil'', emisiunea-concurs, care a făcut istorie la Kanal D, revine la televizor cu cel de-al doilea sezon, din 23 ianuarie 2017.

Nici bine nu s-a terminat primul sezon al emisiunii Bravo, ai stil, că deja a fost anunțată data la care va începe sezonul doi.

Sâmbătă seara a avut loc finala primului sezon, care i-a adus Silviei titlul de Cea mai stilată femeie din România, alături de premiul în valoare de 100.000 de lei și o carieră în televiziune. "Eu, în 2016, am scris pe un caiet ce vise am. Acesta a fost mai măreţ şi s-a îndeplinit. Am scris să apar în reviste de modă. Primul semn a fost când am primit o laudă într-o revista de la Maurice. Am îndrăznit să visez mai mult. Ăla a fost doar începutul. Sora mea mi-a spus să particip la această emisiune, apoi m-a dat afară din casă. A zis că am prea multe haine. Nu m-am gândit la premiu, dar nu voi dona. Vreau să investesc în mine ceva cu poză. E primul meu proiect. Am mai lucrat la 35 de ani, vreo 9 luni. Apoi am plecat”, a spus Silvia în cadrul emisiunii Wowbiz.

Noi tinere vor defila în fața prezentatoarei emisiunii, Ilinca Vandici, și celor patru jurați: Raluca Bădulescu, Maurice Munteanu, Iulia Albu şi Răzvan Ciobanu. De altfel, Ilinca Vandici a mărturisit că le-a cunoscut deja pe fetele care participă la casting și vede în ele un potențial foarte mare.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel