Carla's Dreams - record de vizualizări. Topurile, în aer-VIDEO

Inainte de concertul din Bucuresti de la Arenele Romane sustinut de cei de la Carla’s Dreams pentru lansarea albumului “NGOC”, artistii au oferit cadou fanilor noul lor single “Acele”, piesa care va aparea pe urmatorul album.

In doar 5 zile de la lansare, piesa are peste 3.4 milioane de vizualizari, un record! "Acele" este virala pe retelele de socializare, fanii fiind cuceriti de versuri, de liniile melodice si de timbrul solistului din Carla's Dreams.

Piesa a fost compusa de Carla's Dreams si produsa de Alex Cotoi. Videoclipul a fost filmat in Chisinau in regia lui Roman Burlaca, cel care a realizat si clipurile pieselor anterioare: "Te rog", "Sub pielea mea | eroina" si "Aripile".

De asemenea, piesa lansata de Antonia si Carla's Dreams – "Suna-ma" – are 1 milion de vizualizari in 3 zile de la lansare.

Pe langa piesele care au cucerit publicul, si concertul de la Arenele Romane i-a impresionat pe fanii numerosi veniti sa isi vada artistii preferati. Sound-ul rock, invitatii speciali de elita: Delia, Loredana si Antonia, precum si Nicoleta Nuca si Vanotek, vizualuri, grafica, coregrafia, scenografia, toate au fost elemente importante care i-au introdus in atmosfera show-ului.

[citeste si]

Regizorul show-ului a fost Adrian Tapciuc, care a coordonat partea tehnica si artistica si care a creat un show de amploare, subliniind identitatea celor de la Carla's Dreams.

Momentele de coregrafie au fost gandite si puse in scena de dansatorii instruiti de Dana Luca (Furnica). Un moment diferit a fost creat de doua dansatoare XXL care au demonstrate ce inseamna sa traiesti viata la maximum si sa te simti bine in pielea ta.

Grafica a fost creata de Publicis din Moldova, care au pornit de la o stilizare grafica 3D a bustului lui Michelangelo, cu ochelari, asa cum poarta Carla's Dreams. Vizualul show-ului a fost coordonat de Mihai "Bubu" Cernea, impreuna cu echipa de lasere KLS.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel