Băsescu: Nu suntem stat de drept, iar Iohannis nu e străin de acest lucru

Traian Băsescu a vorbit din nou despre "statul mafiot", argumentându-şi poziţia într-o emisiune la România TV.

"Nu suntem stat de drept, iar domnul Iohannis nu e străin de acest lucru. Familia Iohannis a fost deposedată de una din case... Ce a făcut Iohannis? A spus că nu e mulţumit, drept pentru care s-a şi aprobat revizuirea şi mutarea procesului la Piteşti. Domnul Iohannis, când a fost vorba de o casă, s-a raportat într-un fel special la justiţie.

Al doilea exemplu, tot o hotărâre definitivă, dar nu defavorabilă. A fost... nu le-a plăcut... Din cazul Rarinca, în care a fost achitată... Şi dacă eu, şefă DNA şi preşedinte a ICCJ aş fi considerat că nu este o hotărâre corectă, dar din respect pentru justiţie, mai ales că eram şi într-un mare conflict de interese... Sunt realităţi astea.

[citeste si]

Vă mai dau un exemplu, pentru care iar o să fiu acuzat. Horia Georgescu, încătuşat, băgat la "beciul domnesc", pentru că era într-un consiliu în care s-au aprobat despăgubiri, dar venise un expert să spună care e valoarea. Pentru că a îndrăznit să preseze pe judecarea în timp util a dosarului de incompatibilitate a lui Iohannis, a trebuit să fie executat şi sunt convins că nu Iohannis le-a cerut asta, ci "sluguţe"", a zis Traian Băsescu la România TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel