Apă caldă pe stomacul gol. Șase beneficii uimitoare

Nutriționistul Stella Metsovas spune că mulți medici recomandă pacienților să bea un pahar de apă caldă, dimineața, pe stomacul gol. 

Pentru un gust mai bun, puteți pune în pahar o felie de lămâie, eventual portocală.

Iată șase avantaje ale obiceiului, potrivit doctorulzilei.ro

1. Ajută la digestie. Apa caldă pe stomacul gol stimulează digestia şi ajută la eliminarea toxinelor acumulate în organism. 

2. Combate constipaţia. Constipația este o tulburare digestivă care apare de obicei din cauza lipsei de apă din organism. Apa caldă dimineaţa stimulează mişcările intestinale, ajutând astfel la eliminarea normală şi uşoară a resturilor alimentare.

3. Ameliorează durerile. Apa caldă este unul din cele mai bune remedii naturale pentru durere. Ajută la combaterea durerilor de stomac, de cap şi menstruale, dar şi în cazul altor crampe, stimulând fluxul sanguin.

4. Ajută la slăbit. Apa caldă stimulează metabolismul, care va arde mai multe calorii. În acest caz, pentru completarea dietei, este ideală asocierea apei calde cu o lămâie stoarsă în pahar. Pe lângă dizolvarea ţesutului adipos, fibrele din lămâie vor controla şi senzaţia de foame.

5. Îmbunătăţeşte circulaţia. Elimină toxinele, relaxează mușchii, ceea ce ajută la creşterea fluxului sanguin.

6. Combate îmbătrânirea prematură. Toxinele din corp sunt responsabile cu îmbătrânirea prematură, dar apa caldă ajută la eliminarea lor şi redă astfel elasticitatea pielii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel