VREMEA SÂMBĂTĂ și DUMINICĂ. PROGNOZA METEO în weekend

Vremea în weekendul 11-12 octombrie este neobișnuit de caldă. Va fi soare în toată țara și temperaturile vor fi cuprinse între 17 și 26 de grade Celsius. 

Sâmbătă

PROGNOZA METEO. Weekendul începe cu vreme frumoasă şi mai caldă decât în mod obişnuit pentru data din calendar, în special în vestul, nord-vestul şi centrul ţării. Cerul va fi mai mult senin, dar dimineaţa în sud, în est şi în centru pe arii restrânse va fi ceaţă sau nori de nivel jos. Vântul este liniştit, iar după-amiază vine cu temperaturi de la 17 grade pe litoral până la 26 de grade în regiunile din interiorul arcului carpatic.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Sâmbătă se arată soarele, cel puţin după orele dimineţii când este posibil să se formeze ceaţă sau cerul să fie acoperit de nori joşi, cu precădere în cartierele aflate la periferia oraşului. La periferie, în zona preorăşenească, vor fi condiţii de ceaţă sau nebulozitate joasă. Vântul nu se simte, iar temperatura se avântă spre 21...22 de grade.

Duminică

PROGNOZA METEO. Încheiem săptămână cu vreme în general frumoasă şi caldă, mai ales în regiunile intracarpatice. Cerul va fi mai mult senin, cu unele înnorări în sud-est, iar dimineaţa nu scăpăm de ceaţă, deşi acesta îşi face apariţia pe arii restrânse, în special în zonele mai soase de relif. Vântul va fi cel mult moderat. Temperaturile maxime se vor situa tot de la 17 grade pe litoral şi se opresc ca într-o zi de vară la 27 de grade, valori ce se se vor înregistra în sud-vestul Transilvaniei.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Vremea va fi predominant frumoasă şi în Bucureşti pe parcursul zilei de duminică. Soarele nu este stingherit de nici un nor, mai puţin dimineaţă când vor fi condiţii de ceaţă, iar vântul este calm. Maxima termică a acestei zilei se va situa în jurul valorii de 22 de grade.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel