Antonescu: BNR îl protejează discret, dar foarte puternic, pe Ghețea

Președintele PNL, Crin Antonescu, crede că directorul CEC Bank, Radu Ghețea, este protejat de Banca Națională a României, instituție condusă de guvernatorul Mugur Isărescu.

"Dl. Ghețea nu este protejat doar de dl. Traian Băsescu, dl. Ghețea este protejat ceva mai discret, dar extrem de puternic, de Banca Națională a României", a declarat Antonescu, joi seara, la România Tv.

Liberalul spune că, date fiind declarațiile lui Victor Ponta și cele ale lui Daniel Chițoiu, Radu Ghețea va fi schimbat din fruntea CEC, precizând că decizia nu va fi una politică.

"Decizia este a ministrului Finanțelor, dar așa cum premierul ne-a anunțat și ministrul Finanțelor ne-a anunțat, decizia aceasta va fi de schimbare. Dar, repet, este o decizie pe care nu o luăm la partid. E un domeniu sensibil, un domeniu prin excelență al tehnocraților", a adăugat șeful PNL.

Președintele Traian Băsescu a declarat, joi, că CEC poate rezilia contractul încheiat cu fiica sa, Ioana, pentru că aceasta a încălcat clauzele atunci când a făcut publice documente confidențiale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel