Probleme în cazul creditului familiei Băsescu la CEC Bank. Chirieac: "Ar trebui să aibă o apăsare, dar nu are"

Răsturnare de situație în cazul creditului luat de Ioana Băsescu de peste un milion de euro de la CEC Bank. Familia Băsescu ar putea fi pusă în situația în care ar trebui să aducă garanții pentru suma deja împrumutată. Șeful CEC Bank, Radu Ghețea, tace. 

Familia președintelui Traian Băsescu ar putea fi nevoită să vină cu garanții suplimentare pentru creditul luat de fiica cea mare a președintelui pentru cumpărarea pământului din comuna Nana. Președintele CEC, Radu Ghețea, nu dă detalii despre acest subiect. El se rezună la afima că aceasta este procedură când sunt probleme cu un credit. 

Bogdan Chirieac a comentat acest subiect la Antena 3

"Doamna Băsescu rămâne în continuare un cumpărător de bună credință. Domnul Ghețea ar trebui să aibă o apăsare, dar nu are niciun fel de apăsare. Omul rămâne mai departe plătit la banca statului, cu 1.000 de euro pe zi, plus bonusuri, plus cheltuieli de protocol până în 2015 pentru că are un contract și nu poate fi schimbat de acolo. Aceasta este situația în momentul respectiv", a spus Bogdan Chirieac.

Întrebat ce garanții suplimentare ar putea să aducă familia lui Traian Băsescu, analistul politic a adăugat: "Nu cred că familia domnului Băsescu va avea probleme să aducă garanții suplimentare. După știința mea, fratele domnului președinte este un distins om de afaceri. De asemenea, ginerele domnului Traian Băsescu este un distins om de afaceri".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel