EXCLUSIV  Alegeri SUA 2016. John Florescu : Americanii vor să fie ca Trump, nu să-i cadă avionul-VIDEO

John Florescu, producător de televiziune și simpatizant al democraților,  a spus la DCNews cum se explică atracția surprinzătoare exercitată de Trump asupra americanilor.

”Votul anti-sistem, votul ca protest, la alegerile din SUA, este acordat lui Donald Trump. Miliardarul Donald Trump a ajuns reprezentantul muncitorilor din Statele Unite. Explicația este simplă: americanii nu-i invidiază pe cei bogați, ci vor să fie ca ei. Spre deosebire de francezi, care s-ar ruga să cadă unul bogat cu avionul, Trump a înflăcărat imaginația americanului obișnuit, cu o spectaculoasă ascensiune financiară. Americanii ar vrea să aibă banii lui Trump, nu-i reproșează bogăția. Pe de altă parte, cine se teme de Trump?”.

Cine se teme de Trump

Răspunsul la acestă întrebare este dat de John Florescu: ”Estabilishmentul. Fie că vorbim de estabilishmentul politic, fie de cel media , fie de superbogați. În afară de Fox, mass media este pe față împotriva lui Trump. CNN, Washington Post, aproape toate instituțiile importante de presă au abandonat linia neutră. Doar  AP a rămas neutră. Cei bogați se tem că Trump va crește impozitele, așa cum a promis în campanie. Niciun CEO din top 100 companii americane, nici unul nu îl vrea pe Trump, în consideră destabilizator. Așa că Trump a ajuns reprezentantul defavorizaților, al celor revoltați de actualul sistem”.

John Florescu este producătorul show-ului de televiziune ”Trump vs Clinton. What means to us?” care va fi difuzat astăzi de ProTv.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel